No money.. Lajdidajj

Nehe. Just på onsdagseftermiddagar är receptionsskiten stängd. Ingen är typ där på onsdagar.

Vad arg jag blir. Jag får inget bidrag och i och med att jag "inte går heltid" så kan jag inte ansöka om underhållsbidrag. FATTIG!

Jag förstår inte varför skolan meddelar att jag inte går heltid när jag gör det. Jag t.o.m går en extra kurs bara för att det ska bli heltid. Jag som har beställt böcker och skit!




Damn it!

Nu ska jag åka iväg till skolan på min lediga dag och ta ett snack med dem och fråga varför de har meddelat till CSN att jag inte går på heltid. Jag måste ju ha pengar!

Bara problem med den där skrivaren..

Jag sitter på den stationära datorn! Helt fantastiskt.

Imon blir det förmodligen en fotosession med Lolloo om jag har tur. Måste verkligen passa på med att fotografera nu när det är så vackert ute.

Köpte färger till skrivaren igår, vilket kändes onödigt med tanke på att två av färgerna var tomma när man satte in dem. Det var 0% på Cyan och 15% på Magenta. Vilket skit! Här köper man färger till skrivaren med pengar som man egentligen inte har och så är patronerna tomma!

Jag kunde iallafall kopiera och skriva ut i svart. Det är alltid något.


Vi har skåpsluckor i köket. Helt otroligt!

Vi har luckor i köket nu igen - äntligen - och det känns oehört obehgligt att behöva öppna luckor när man behöver något.

Kokte precis kaffe och när jag skulle slänga det gamla kaffefiltret så stod jag bara och glodde på skåpsluckan som ett frågetecken, precis som om jag inte visste vad jag skulle göra. Tog ett tag för hjärnan att koppla att jag var tvungen att öppna luckan för att därefter kunna slänga kaffefiltret.

Det har trots allt inte varit luckor i köket sedan 2007, så det kommer nog ta ett tag att vänja sig.

Vad lätt det är att skriva på tangentbordet nu när naglarna är borta. Skönt.

Sitter i mitt rum och halv glor på American History X - som faktiskt inte finns i filmhyllan kom jag på nu - men först och främst kollar jag upp lite på internet (Big surprise). Fick precis reda på att de ska filmatisera The Host, a.k.a Genom dina ögon - eller vad den nu har för skit titel på svenska - och min första reaktion var kanske inte den bästa.

När jag först hade läst klart The Host så tänkte jag faktiskt att det kunde bli en riktigt bra film, vilket jag faktiskt fortfarande tror att det kan bli. Men jag har blivit lite mer negativ till den idéen eftersom jag är rädd att de ska göra för mycket ändringar och förstöra den.
Jag har inte sett New Moon ännu - vilket kan vara svårt med tanke på att den inte har kommit ut - men jag har en känsla av att de har ändrat på den alldeles för mycket, för efter vad jag har sett i t.ex. den senaste trailern så kan det vara en liten överdrift när det gäller action-fronten. Sure, det kan hända att jag är överdrivet negativ och "paranoid", den kanske blir riktigt bra.

Nej men jag tror nog att The Host kan bli bra. Inte för att jag tror att filmen kommer bli bättre än boken, det blir de sällan. Jag ser faktiskt fram emot filmen, jag ser faktiskt mer fram emot den än de resterande Twilight-filmerna, tror jag.

Jag vet vad jag ska göra. Innan jag ser New Moon så ska jag tänka att det är fortsättningen på filmen Twilight. Glöm böckerna, det är något helt annat. Jag ska inte jämföra New Moon med New Moon. Jag ska försöka att inte vara alldeles för trångsynt. Då kanske jag kan vara filmen mer rättvis.


Nej nu har jag haft en alldeles för lång nörd session. Detta är inget nytt. Ja, jag är en nörd.


Film&Musik

Jag måste ha varit riktigt trött igår. Jag somnade i soffan ca 18.00 igår. Vaknade - ingen aning när - och gick och la mig i min säng. Gick upp kl. 11.30 idag. Det var länge sen jag sov så länge.

Kollar på Indiana Jones på Canal+ Action. Det är väl det jag ska göra resten av dagen antar jag.

Gotta go!

Nej nu måste jag cykla. Det var allt.

Into The Wild är på tv:n.. Vill se!

Hmm, jag är hungrig.

Kollade precis klart på sista avsnittet av Vänner, mitt maraton är nu över. Detta var mitt första Vänner-maraton. Har annars bara sett Vänner när det går på tv:n (i stort sätt).

Vad har jag lärt mig efter att ha kollat igenom alla säsonger? Jo, jag har sett alla avsnitt förut. Kudos till Kanal 5!

Mitt ansikte blir sakta en säkert bättre, tack och lov för det.
Jag antar att det är positivt med att ha känslig hy, jag vet inte varför, men det är lika bra att jag tror det.

Nej nu ska jag laga mat, eller nåt, sen ska jag.. äh jag ska inte göra ett skit. Jag tänker somna i soffan. Hittade min sladd till kameran idag iallafall.


Jag blir som bäst på bild när jag ser ut som en idiot.


God morgon!

Jag trodde aldrig att matte lektionerna skule bli veckans höjdpukt. Nu när man äntligen har en bra lärare så har jag upptäckt att jag är bra på matte.

Mitt ansikte ser ut som det gör, förfärligt! Det känns som om jag har en ansiktsmask på mig, men jag är glad iallafall. Har man sin MTV-TWO/Vh1-morgonstund så blir allt bra.

Behöver inte gå på SH-lektionen om jag inte vil, men det vill jag. Det är ett bra tillfälle att plugga.

..Eller jo, jag kan alltid klaga.

Idag blev det ingen skola för min del. Jag antar att jag överdrev lite och fick panik vilket ledde till att jag fastnade i soffan framför datorn och beställde böcker.

Panik..? Över vadå?
Jo, såhär är det. Jag köpte en ny foundation för inte så länge sedan, men eftersom den jag brukar köpa var för dyr så var jag tvungen att köpa en annan. Denna nya foundation har jag successivt börjat få utslag utav, men idag på morgonen fick jag något som jag inte kan kalla något annat än en allergisk reaktion. Det började svida i hela ansiktet och så fick jag utslag. Så det såg ut som om jag hade gnuggat ansiket mot brännässlor.

Kanske inte var en överdrift. Men jag missade skolan, vilket jag mår lite dåligt över. Jag har iallafall beställt Historia och psykologi boken (Vilket gick på 800 kr! Massa mys) Helt sjukt vad fattig jag känner mig, har knappt råd med mat. Har inte fått några pengar, tror jag får det i slutet av denna månaden.

Fast jag ska inte klaga..

Rubrik

Sitter här i vardagsrummet och kollar på Tv:n. Det är liiite irriterande att det är folk på min balkong och arbetar. Funderar på att dra igång hög musik, men, njae.

Gjorde matteprov idag för att jag kände för det. Jag är bäst!

Vad är detta nu då?!

Det är ingen musik på Vh1, och på MTV-TWO var det Paramore: MTV Live. USCH!!
Bara en massa skit överallt! Äh jag koker väl mer kaffe dådå.

Har inget att skriva... som vanligt.

Dricker kaffe, kollar på datorn.
Alldeles strax är det dags för min Vh1-morgonstund. Ska bara göra mig i ordning lite först.

Hmm

Ringde Försäkringskassan precis och ansökte om underhållsbidrag. Ska bli kul sen när pappa får hem en massa lappar "Men vafan är detta nu då?" Haha. Inte för att jag tror att han kommer att betala. aja, jag får ju pengar iallafall.

Nej nu börjar magen göra riktigt ont. Panodil!
Sen fortsätter jag på mitt Vänner-maraton...

Done

Morgon.
Jag bestämde igår att jag skulle ha matteprov idag. Men nu när jag tänker efter så tror jag inte att det är en bra idé. Jag behöver kolla igenom lite till, så jag tar det på fredag istället.

Skulle ställa tillbaka min möbler igår, så jag bestämde mig för att städa lite och rensa mina lådor. Varenda gång jag städar mina lådor så får jag en extra låda. så istället för att ha åtta lådor med skräp så har jag nu bara en låda med skräp, och en låda med en massa sladdar som inte är mina.

Åh vad jag älskar min MTV-TWO/Vh1-morgonstund! Kasabian!

Nu har jag fördrivit tiden medas jag väntade på att kaffet skulle bli klart.

Rain

Kollar på the Rock Chart på MTV-TWO. Trodde att jag hade något att skriva, men det visade sig att jag hade fel.

X Files


Yes

Jag upptäckte precis att.. ja, jag är väldigt ambitiös.
Jag har fixat suroundsystemnet som var totalt kaos innan. De var fel placerade, alla fungerade inte och so on and so forth.

Så jag spenderade lite utav min vädefulla tid med att sortera dem och fixa så att alla utgav ljud (vilket verkligen är en bra när det gäller högtalare). Det är inte lika lätt som det låter. Sladdarna är i en enda stor clusterfuck, så det var liiite komplicerat.

Iallafall.. nu blir det Arkiv X med min kära mor.

Mys.

Sitter i soffan och dricker lite vin och kollar på Moulin Rouge. Lovely. Trött som ett as, naturally.


Precis.. Scheisse

Jag orkar inte skriva det här ännu en gång.. Är alldeles för arg, eller nåt.
Så jag skriver bara; What the.. Scheisse?!

Svart
Volvo? Why? Oh why? Visst den är snygg som ett as. Men Edwards Volvo ska vara i silver. Man kan inte ändra på något sådant. Och sen så slåss han inte med The Volturi.. Skulle han ha gjort det så skulle han vara DÖD! Ja, jag vet, "Det är bara en bok" eller "Det är bara en film, varför bry sig?".. Jag bryr mig för att de förstör boken och jag hatar att vara förbannad! Jag blir arg av att vara förbannad. Jag blir elak när jag är arg och förbannad. Jag gillar det inte!

Visst det är väl bra att det inte är exakt likadant, den förra filmen var inte som i boken, men varför förstöra?
Varför måste det vara massa action, våld och fightscener? VARFÖR?
Jaja, jag älskar action. Men måste de sätta in en fightscen på ett ställe i en film där det är meningen att de absolut inte ska bråka.

Åh jag vill ha en svart Volvo C30 eller C70.


C70..Yummie.

Eller..

.. Aston Martin DBS

Oj, fastnade lite på bilämnet.. sånt händer ibland. Jag blev iallafall glad igen. Yay!

Men jag skulle ju koka kaffe förut ju! Jag glömde koka kaffe!!


Dags att koka kaffe.

Ute igår. Var sjukt trött, vilket förstörde allt för mig. Gick upp kl. 6 igår och kvällen innan gick jag och la mig alldeles för sent. Tror att jag har järnbrist och sen allergi medicin på det, så inte undra på att jag är så fruktansvärt trött hela tiden.

Kollar på Vh1, de spelar Foo Fighters.. Jag tror jag har någon lustig inbyggd radar så att jag vet exakt när jag ska slå över till Vh1 eller MTV-TWO.. jag har liksom spenderat 4 timmar med att ligga i soffan och kolla på vänner och så får jag ett lustigt sug att kolla på Vh1.

Måste leta efter min kartong till kameran, måste hitta min sladd så att jag kan börja föra över bilder till den här datorn istället.

Bara p.g.a att foo är på TV:n nu så blir dagens låt Learn to Fly

Jag borde... Mat?

Sitter i soffan och beundrar den nya balkongfronten samtidigt som That '70s Show är på TV:n.
Blev faktiskt riktigt bra! Alla de nya fönstrena är också riktigt snygga. Det negativa är väl att isoleringen i balkongfronten är mycket bättre, vilket betyder att det blir varmare. Vilket inte känns så jätte kul med tanke på att det redan är ca 24.5 grader här inne året runt. Massa mys.


Spännande... typ.

Dricker kaffe, har precis ätit en halv cantaloupe melon, yummie!
Sitter och lyssnar på Goo Goo Dolls... Härlig morgon. Detta ska firas med att jag ska ha på mig strumpbyxor i skolan för första gången. Spännande. Kommer säkert resultera i att jag fryser häcken av mig, vilket jag aldrig gör.


Jag har inget att skriva.

Name - Goo Goo Dolls

Grattis Malin

Idag fyller Lillen år.
Så det blir att kalasa lite hemma hos henne ikväll. Massa mys.

Scheisse.. Klockan är as lite. Jag måste ha vaknat tidigt idag.

Äh.. jag har inget att skriva. 

God morgon?

Blev lite festande hemma hos Janina igår.

Tror vi firade både jul och nyår igår faktiskt. Julmusik, sång, Arne Weise och lite skumpa.
Väldigt kul.

Precis.. Ja.

Nu bär det av till Janina.

3 AM - Poets of the Fall

Nu när jag tänker efter, jag kan ha problem..?



Stellan, den enda hästen som jag någonsin har fastnat för (Jag rider icke gott folk, Stellan är min vän.)
Jag tänker på dig när jag kollar på min TV som jag namngav efter dig.

Ja, min TV har ett namn, den heter Stellan vissa dagar och Stella andra dagar, mest så heter den Stella, för jag tycker att den är lite feminin.

Och jag använder namnen också. Så när jag refererar till min kamera så säger jag hennes namn. "Tycker du att jag ska ta med mig Bettan?".

Det känns mycket bättre att ha namn på saker och ting. Visst, det är också negativt. Man fäster sig vid dem mycket lättare. De får liv. Jag är t.ex. jätte rädd att Aurora är avundssjuk för att jag använder Evvie istället för henne.
Det är inte lätt att vara vattenpipa..

Myskväll!



Ikväll blir det att träffa Lolloo och Malin (a.k.a Törnberg och Lillen). Vi ska ha kaffe mys med Everlong! Var länge sen jag drog fram min lilla Evvie.
Inte för att vara taskig mot Evvie men jag föredrar Aurora, men hon är tyvärr sjukskriven. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt den saken, har inte råd till proteser.


Dagens låt; L.S.F. - Kasabian

Times Like These

Tidsfördriv.
Nu har jag kommit på det bästa tidfördrivet jag någonsin skulle kunna komma på. Först tänkte jag "Ska jag kolla på en film? Kanske dra igång Star Wars.. Det var ju ett tag sen nu", Fast det kändes inte rätt, jag vill ha min VH1-morgonstund, men jag har ju ingen box! Så jag tänkte att jag kanske skulle koppla in ipoden i stereon, men.. nae.

Självklart ska jag kolla på min Foo Fighters DVD! Kände mig nästan lite dum att jag inte kom på det tidigare. Kaffe och Foo Fighters innan skolan, kan man få en bättre start på dagen? Nej det tror jag faktiskt inte.


Kaffebryggaren börjar gilla mig igen.

Klockan är 11, nu skulle jag egentligen gått upp men istället gick jag upp för 2 timmar sedan. Ganska svårt att sova när de håller på att renovera hela huset.

Börjar 14.20 idag, riktigt härligt, trodde att jag började 12.30, men så kom jag på att jag inte har Religion B förrän i oktober, så det var ju en liten bonus.

Funderar på att stoppa in ipod hörlurarna i öronen och försöka sova en liten stund innan jag börjar. Känns lite onödigt eftersom jag bara har en lektion, så jag kan lika gärna vara vaken.
Ska nog koka mer kaffe..

Lajdidajj..

Star Wars. Yes.. Nu blir det Star Wars snack igen..

Jag var bara tvungen att skriva att när jag går så spelas The Imperial March i mitt huvud (Detta är under de tillfällen jag INTE lyssnar på min iPod.)

Det var det enda jag ville skriva just nu.

When you think more than you want, your thoughts begin to bleed

Har varit hemma i snart en timme. Jag kan bara säga att jag haft ännu en bra dag. Tycker faktiskt att detta känns jätte bra. Kanske jag bara tycker för att allt är nytt.

Kaffe blir det alldeles strax.

RSS 2.0