Dagen efter...

Jag kan ju inte precis påstå att vakna full är världens roligaste, men det kunde varit mycket värre.. jag ligger i alla fall inte i soffan med dundrande huvudvärk och äckligt illamående.

Söndag, dagen där allt tar slut... det roliga och det jobbiga. Det mesta är äntligen över samtidigt som denna dagen tar slut..
Denna veckan har jag skrivit en kostdagbok, så jag har varit tvungen att hålla koll på vad jag äter till minsta detalj, vilket jag anser att jag har lyckats ganska bra med.
Men det värsta med denna veckan är väl att jag bestämde, trots mitt starka coca cola beroende, att inte dricka en droppe. Vilket har gått alldeles för bra enligt mig själv.. Jag trodde väl att jag skulle kollapsa efter tre dagar, men icke!

Lördag, Dagen... vad ska man säga? Inte mycket, men det var jävligt kul, vilket jag antagligen alltid har med Beck när vi går ut..
Jag tror inte jag ska skriva alldeles för mycket om vad vi gjorde igår, att inte skriva något överhuvud taget är nog lika bra. för som sagt, det här är dagen efter och då ska man bara ta det lugnt och dricka kaffe på balkongen och fotografera lite.


Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0