Over And Out

"Sometimes you think you've changed, but you haven't, you've just traded one addiction for another."

Stämmer... på sätt och vis.

Min dag? hmm.. jag gick upp vid sju på morgonen drack kaffe med min kära mor innan hon skulle till jobbet. sen skulle jag sova lite, men icke! jag kollade på "Kitchen Confidential" istället fram till klockan 1.. sen stack jag till mammas jobb, för att vi skulle gå och handla tillsammans.. Man måste ju följa med henne annars köper hon bara sånt som inte jag vill äta... jag måste ha cola!

Nu sitter jag här iallafall... trött som ett as, vilket jag har varit nu i över en vecka eller så. lite uttråkad om jag ska vara ärlig...

Sova? Äta? TV? skit samma.. nåt blir det..

Kvällen blev helt plötsligt morgon!

Kom precis hem från en riktigt sjuk efterfest med en massa jävla skratt :D Länge sen jag hade så jävla kul :P Nykter hela kvällen! WOO! fast jag drack, det gjorde jag.. lite öl ;) det måste man ha...

Jag och Beck fick reda på att vi är ungdomsalkolister!! HAHAHA stämmer nog ganska bra det :) var bara tvungen att skriva det... så jävla kul xD

Efterfest till kl. 9.. Sent, men helt klart värt det :D


Iallafall.. Det började med att vi stack till The Rock.. där var det dött! När jag, Beck och Linn kom dit så var det tomt! så det var bara vi där xD Beck ville ha lite System Of A Down.. så bartendern fixade det.. 4 låtar på raken! as gutt.. sen stack vi till K.M och var där ett tag.. Linn stack hem.. Jag och Beck stack till Vallen :O Dansade som fan trots att det kändes fel att dansa nykter.. Jag sa att vi skulle låssas vara fulla så att vi kunde dansa.. och då kunde vi det :D sen blev det efterfest nr. 1.. var där ett tag och moonwalkade lite :P sen stack vi till efterfest nr.2.. dygnets höjdpunkt! WOO! så jävla kul vi hade!

nej nu ska jag sova eller nåt så jag kan orka med att dra ut ikväll igen :P och ja.. jag ska vara nykter!

Seg

Är otroligt trött, antar att det är p.g.a i onsdags xD Och självklart så är det p.g.a allergimedicinen.. medicin och alkohol xD så jävla kul.. och korkat!

Ska ut ikväll igen.. dricka? oh nej! en öl kanske.. en öl skadar ju inte! Oh herregud.. detta är inte bra! Beck och jag kommer vara alkolister innan vi äns fyllt 20 :O kuuuul..

Har inget att äta hemma, eller jo det har jag, men det ligger i frysen och jag orkar inte leta efter nåt.. så jag kör på kaffe idag.

kaffe, musik, balkongen = underbart :)

Just nu spelas; What If - Coldplay







God morgon

Vaknade precis av ett sms från Beckman :D
Hon vill att vi ska dra ut ikväll.. men jag vill inte ut mer.. iallafall inte på ett tag. är lite trött på det om jag ska vara ärlig. Sen är det ju också det att jag gjorde av med alla mina pengar i onsdags :D Fast jag skulle kunna följa med utan att dricka nåt... det är ju kul?

nej men jag får se hur jag gör.. precis vaknat så jag måste koka kaffe och sätta igång lite musik i vardagsrummet :D

Lyssnar just nu på; Everything's Not Lost - Coldplay

okaay.. nu skrev jag till Beck att jag ska följa med iallafall :P antar att man måste vara social ibland..
allt för din skull Beckman :)

Happy

Jaha.. då sitter man här igen och skriver då..
Drack lite cola nyss, mår redan bättre :D Det var verkligen vad jag behövde :P
ska koka kaffe om ett litet tag, när jag orkar..
Ska träffa Lollo sen.. ser jag fram emot, behöver komma ut och gå lite.

Nej men som sagt.. det känns bättre nu. Ångesten är borta, tack och lov för det! Ångest är verkligen verkligen smärtsamt! mycket värre än fysisk smärta, vilket är mycket lättare att koppla bort.

mina pengar är ju borta också.. men vafan.. det är ju bara pengar!! Vad ska jag med det till just nu? inget.. precis.

Lajdidajj

Dagens band; Coldplay

Just nu spelas; Next Year - Foo Fighters





 


"Dagen efter".. igen..

NU är det dags att sluta.. nu har jag fått nog.. nu när man har spenderat sina sista pengar på en kväll som inte var värt det priset. Visst jag hade kul, riktigt kul.. men det hände saker som inte hade hänt om jag inte hade haft alkohol i blodet.. saker jag sa, saker jag gjorde, saker som jag absolut inte ville.

Jag vill inte detta längre, det känns så meningslöst. Jag kan inte hålla på såhär.. Inget av det är liksom värt det, speciellt inte om man ska ha en massa ångest efteråt.. en ångest som inte försvinner..

Varför har jag ångest? Jag tror inte äns på ångest. Ångest är onödigt att känna, just p.g.a att man inte kan göra nåt åt det.

Jag vill inte vara på detta viset, jag vill inte vara den här personen.. varför supa sig full och göra en massa saker som man verkligen inte vill göra? Nej det är slut med detta nu, det är över, all denna skit som jag håller på med, jag vill inte vara den personen.. jag vill inte vara som du! jag vill inte bli dig!

RSS 2.0