-

Skrivspärr


Doomed

Döden döden...

Jag känner mig helt körd. Pluggar som en galning så att jag kan dra iväg på fest ikväll. Vill inte precis sitta och plugga hela dagen imon. Tror inte jag kommer lyckas. Har alldeles för mycket att göra. Just nu ser det ut som om jag blir hemma framför datorn resten av kvällen.

Sitter i soffan under ett berg av papper, böcker och självklart datorn. Jobbigt, jag måste på toan.

Man on Fire

 

Sitter och kollar lite på Man on Fire på kanal 5. Detta är en av filmerna jag har i filmhyllan. Jag älskar actionfilmer, inte alla, självklart inte, det finns så mycket skit.


Denna filmen gillar jag verkligen, den är riktigt bra. Det är rätt sorts action. Denzel Washington är helt otrolig.


Hon är lite speciell hon.

Mamma: När jag ser en massa fina överlägsna människor brukar jag tänka mig hur det ser ut när de sitter och skiter... och så skrattar jag.
Jag: Okay.
Mamma: Men jag brukar det!
Jag: jo jag vet mamma, jag vet.

Onödigt och roligt att kunna.

De senaste 20 minuterna tog jag mig tiden att lära mig något. Var det möjligtvis inom de ämnena jag har prov i nästa vecka? nej, nej, nej.

Jag kan nu skriva diverse åratal med romerska siffror. Det ni! Äntligen något jag kommer ha användning av i framtiden.


Nästa vecka ska jag lära mig latin, hur svårt kan det vara liksom?

Man blir lustig av kaffebrist.

Klockan är snart halv tolv och jag har huvudvärk.

Jag kom precis på att jag inte har druckit kaffe idag. Hur gick detta till? Hur kan jag, Annie Jonsson, glömma bort att dricka kaffe? Jag vet inte om detta har hänt förut. Min hjärna kanske redan är inställd på att jag ska till skatteverket imon. Detta kanske är en klassisk Annie Fagerstrand händelse, vem vet? Om det är på det viset så är jag inte så säker på om jag vill vara den personen.

Jag överdriver nog bara.
Detta kanske var ett typiskt Annie Jonsson beteende trots allt, med tanke på att jag glömde bort att koka kaffe eftersom jag hade det så trevligt med att inte göra ett skit. Låter ganska troligt.

Nej nu ska jag koka lite kaffe innan dagen är slut.

Jag behöver... ehm

Sitter och kollar på Ghostbusters på tv400. Denna dagen har jag spenderat omgiven av böcker och papper, trots detta så har jag pluggat ytterst lite, I blame the television!

Imon så ska jag förmodligen in till stan och.. ehm. Åh jag minns inte varför jag egentligen skulle in dit. Iallafall, eftersom jag nu ska in till stan imon - av anledningar jag inte längre minns - så tänkte jag gå in till skatteverket också. Bye bye Annie Jonsson. Lika bra att göra det innan jag ångrar mig.

Jag tror jag ska köpa mig en till box. Känner att jag förtjänar det (haha, det gör jag verkligen inte).


...

Nu har jag slappat och skjutit upp saker och ting alldeles för mycket. Nu är det dags att plugga de sista fyra dagarna. Jag kommer misslyckas. Jag är dödsdömd. Jag måste äta.

Jag kommer dö av döden.

Borde göra något produktivt.

Sitter vid datorn och lyssnar på musik och kollar på en ljudlös tv lite då och då.
Ronja Rövardotter börjar nu. Kan väl lika gärna kolla på den då.

Ikväll blir det förmodligen utgång för Annie's del. Farligt.

Vintertid, det märks...

Jag och Lollo var ute och gick i regnet igår.

Lollo: Dagarna känns så långa nu.
Jag: ...
Lollo: När man har ställt tillbaka tiden och allt.
Jag: Okay..?

Allt lät så fel i mina öron så jag visste knappt vad jag skulle säga. Ibland är hon ganska rolig, speciellt när hon är det omedvetet.

Det kanske är mig det är fel på?

Det här förstår jag inte riktigt. Jag sitter och kollar på MTV-TWO och där visar de just nu "Zane Lowe's Top 50 Rock 'N' Roll Stars" och på plats nummer 18 kom Eminem, vilket jag antar skulle kunna gå, fast jag tycker inte att han hör hemma där. Sen tycker jag inte att The Rolling Stones skulle komma två gånger, det är ju bara knäppt.

Ja, det är saker som det här som jag tycker är viktigt att ta upp - inte politik eller misär - utan vad de spelar på en musik kanal och varför?



Jag kom precis på varför The Rolling Stones kom med två gånger. Det var ju självklart inte rolling stones som band som kom med på listan. Keith Richards kom med den ena gången och Mick Jagger den andra. Jag ska fortsätta komma på varför Eminem var med dock. Detta ska bli spännande.


Trött

Sprungit klart, stretchat, tvättat av mig och nu är jag död. Helt underbar känsla.

Vad tråkigt allt blev helt plötsligt. Vad ska jag göra nu?

Dags att röra på sig lite.

Jag sitter här och dricker en liter vatten eller två. Väntar på att iPoden ska ladda klart så att jag kan ut och springa en liten stund. Ska bli mysigt att ut och springa, det var ett tag sen nu.

Jag älskar hösten. Vet inte hur många gånger jag har gått ut på balkongen idag bara för att känna höstlukten. Trots att det är mulet och grått ute så tycker jag att det är vackert.


Men man blir därimot trött.

Idag tog jag ett långt bad. Senast jag gjorde det var efter att jag kom hem från Hultsfred 2007, fast det var mest p.g.a. att jag somnade i badkaret, så det är inte samma sak.
Man borde göra det oftare, alltså ta ett långt bad, inte somna i badkaret, det är bara korkat.

Varför bryr jag mig?



Är det bara jag som blir lite konfundersam när de spelar The Clash på en "Indie Disco" lista? Jag tror inte att jag riktigt förstår. Jag kanske ha fel i att reagera.

Men jag vet därimot att det var fel av Vh1 att spela en låt från 80-talet tidigare idag när det stod "Smells Like The '90s" uppe i hörnet. Det kan ingen säga något om.

 


Nothing

Åkte till Hansa City idag eftersom det där.. ehm.. Något som öppnade? Äh jag har ingen koll.
Inget som gynnade mig precis, jag har inget sinne för mode. Jag vet bara att kläder kan vara bra att ha. Av någon anledning.

Tror jag ska gå och lägga mig snart, men innan jag gör det ska jag koka lite kaffe.

Jag känner för att kolla på en Star Wars film. Men jag är lite tveksam, eftersom jag vet att jag alltid börjar gråta då. Ja, jag gråter när jag kollar på Star Wars.


Jag antar att det är humor?

Här sitter jag och lyssnar på kent.

Mamma: Är det här Beatles?
Jag kollar chockat på mamma..
Mamma: Är det inte det?
Jag: Va?

Jag vet nämligen hur mycket mamma gillar kent så jag fattade ingenting. Trodde aldrig att hon skulle sluta skratta.
Folk säger att jag har hennes humor. Detta stämmer väl ändå inte?

Kaffehuvudvärk

Sitter i soffan med sprängande huvudvärk, fick det precis innan jag skulle göra provet idag. Så jag satt där med en fruktansvärd huvudvärk och försökte tänka. Det gick iallafall ganska bra. Det var antagligen ett svårt prov eftersom ett par stycken reste sig upp bara efter ett litet tag och sa att de ville göra det på omprovstillfället istället. Efter en halvtimme så var vi bara 5 stycken i klassrummet.

Men jag satt där och skrev så att mycket att jag nästan trodde att jag skulle få artrit (vilket jag faktiskt tror att jag redan har). Det hade kunnat gå bättre om det nu inte var så att jag hade så ont i huvudet.

Så kan det gå när man är alldeles för lat för att åka och köpa kaffe.

NM


Kaffet är slut. Inte ett bra tecken.

Gick upp extra tidigt idag så att jag kunde gå igenom lite extra inför provet. Tråkigt att det inte var föräns igår som jag hittade den perfekta pluggmetoden. Just p.g.a att jag har pluggat helt fel så har jag en känsla av att detta kommer bli lite av ett misslyckande.

Jag har börjat läsa The Dave Grohl Story igen. Läste lite i den igår när jag tog mina pauser från pluggandet. Vad har hänt med mig? Jag pluggar och pausar emellanåt med att läsa böcker. Hade jag fått höra att jag skulle bli så här för ett år sedan så hade jag dött av skratt. Plugga och läsa.

Jag kan ju lika gärna slänga in mitt vanliga Sci-Fi och Tv-spels snack också som grädde på moset. Jag är nörd.


The Dave Grohl Story
Jeff Apter


What if I say I'm not like the others?

Gjorde precis en power slide över vardagsrummet. Musik väcker fram det mest absurda inom mig. Tur att ingen såg mig. Katten såg lite konfundersam ut därimot...

Tracklistan


FOO FIGHTERS: GREATEST HITS
All My Life
Best Of You
Everlong
The Pretender
My Hero
Learn To Fly
Times Like These
Monkey Wrench
Big Me
Breakout
Long Road To Ruin
This is a Call
Skin and Bones
Wheels
Word Forward
Everlong (acoustic)


Varför blir jag så ledsen så fort jag tänker på att de ska släppa ett greatest hits album? Åh det känns som om de ska sluta. Jag dör inombords så fort jag tänker den tanken.

Jag ser fram emot när albumet släpps. Ska beställa både CD:n och Vinylen.


Shit. Vad ska jag ge honom då?!

Bror ringde nyss. Pratade lite med honom. Han frågade vad jag önskade mig i julklapp - vilket är världens jobbigaste fråga, med tanke på att jag aldrig önskar mig något - så det enda jag kunde svara var, "Ehm, julklapp.. eeh. Va?".. Hans respons till det var, "Annie, önska dig något riktigt nu. Vill du ha en laptop?" till det kunde jag ge ett riktigt svar, "Ja tack!". En sådan sak är nämligen väldigt svårt att tacka nej till.

Jag undrar när han skulle komma hem till Kalmar igen. Har för mig att han sa det. Jag måste börja lyssna på folk när de pratar med mig.

Iallafall. Detta är den fjärde pluggdagen. Imon är det prov, mys. Sitter här i soffan och halvfryser. Det är bara 18 grader i lägenheten, vilket är svinkallt. Det har nämligen alltid legat runt 24 grader här inne, vilket är väldigt varmt.

Funderar på att sova en liten stund eftersom jag är så trött. Fast då vaknar jag väl aldrig igen. Spännande.

Dagens; Queens of the Stone Age.


Oops

Mor ringde precis hit och berättade att hon trillade med cykeln eftersom styret gick av när hon cyklade. Hemskt. Det där med att ha otur när man cyklar verkar ligga i släkten. Jag har ju nämligen en fantastisk förmåga att trilla när jag cyklar.

Nu ska jag ta ännu en kaffe paus och kolla lite på MTV-TWO - Jag tror jag har en sjukdom.


Annie är.. Glad?

Försöker plugga - shit vad ambitiös jag har blivit - men det går inte så jätte bra, har svår att koncentrera mig och börjar tänka på annat.

Detta börjar nästan kännas jobbigt. Jag som alltid har varit bra på att isolera mina känslor. Varför kan jag inte det nu då? Sjuk känsla det här. Nästan lyckokänsla, antar att det är svårare att isolera. Försöker plugga men helt plötsligt sitter jag och glor på väggen och bara ler. Börjar bli lite irriterande nu.

Ska försöka plugga ett tag till. Pluggplugg.

-

Funderar på att skapa en kategori som heter MTV-TWO/Vh1 eftersom det är i stort sätt det enda jag skriver om. Så kan det gå.

Hur eller hur. Klockan är efter 12 och de visar nu Top 10: X RatedMTV-TWO


Plugg&musik... Lovely

Var sjukt trött idag så jag tänkte vila lite. Somnade vid 17.00 och vaknade 20.00. Jag gör alltid samma sak. Jag lär mig aldrig.

Iallafall. Jag fick energi till att plugga. Läst lite religion, samhällskunskap och psykologi. Borde plugga matte som en galning, men det blir lätt så att man läser igenom det som känns viktigast just nu, trots att matten egentligen är viktigare.

En kul grej. Jag sökte efter Mumford and SonsSpotify igår och då fanns de inte där, men det gör de nu. Lucky me.

Ska nog koka lite kaffe. Eller det kanske inte är en bra idé?

Little Lion Man

Jag har faktiskt fastnat för denna låten. Den spelas ofta på MTV-TWO. Det började med att jag lyssnade på den eftersom jag ville klaga med mig själv om hur irriterande det är när de censurerar låtar som de svär i. De borde sluta med det. Musik är konst och att censurera texten är ett övergrepp mot konsten. Jag har sagt det förr och jag kommer förmodligen fortsätta säga det. Hur eller hur, jag gillar denna låten.

Mumford and Sons - Little Lion Man


Pluggpluggplugg

Detta har varit en pluggdag. En bra sådan. Har snart suttit och pluggat i 5 timmar utan att röra på mig. Nu är jag trött. Fast jag ska nog läsa lite till innan jag drar mig tillbaka.

Borde äta något också. Jag glömmer så lätt bort att göra det. Jobbigt att vara utan aptit. Ooh, nu börjar X-Men...

En bra dag.

Idag har varit en bakisfri bakisdag. Men jag ville ändå spendera denna dagen genom att göra det jag brukar göra när jag är bakis - vilket jag i stort sätt aldrig blir - så jag har bara suttit i soffan och kollat på filmer och druckit en massa saft/läsk och ätit.

Jag beskrev precis en helt vanlig dag. Shit vad mitt liv är monotont. Det värsta är att jag gillar det. Iallafall, nu ska jag fortsätta att kolla på.. något.


Rätt/Fel

Jag vet inte vad jag känner just nu. Jag vet att jag gjorde rätt, trots att det känns hemskt. Jag var tvungen.

Alkohol. Det är det sanna giften. Det förgiftar ens förnuft och.. ja, allt. Men jag ignorerade alkoholen och gjorde det rätta trots att det gjorde ont. Jag kan faktiskt inte rå för att känner på ett visst sätt.


Jag ska glömma kvällens besvikelser och tänka på det positiva... Jag ser fram emot när helgen är slut.
Nu ska jag kolla på film, och somna.

Donkeyboy

Idag vaknade jag av att en helt sjuk bra låt spelades i vardagsrummet. Bror har verkligen påverkats av norrmännen.

Låten Ambitions med Donkeyboy är nästan snuskigt bra.


Rösta fram Alex.

RÖSTA FRAM MIN KUSIN TILL MELODIFESTIVALEN!

http://svtplay.se/v/1725542/melodifestivalen/_024__dance_with_me

Övergrepp mot konsten.

Yes! Jag sitter vid datorn.

Under tiden min bror har varit hemma har jag varken fått sitta vid datorn eller kollar på TV:n. Förutom när Foo Fighters kommer på MTV-TWO, eftersom det visar sig att min bror älskar låten Wheels.

Jag måste få säga en sak angående musikkanaler. Jag avskyr när de censurerar låtarna när de svär. Det förstör hela låten. Det är inte bara irriterande utan jag anser också att det är ett övergrepp mot konsten. Musik är ett sätt att uttrycka sig, det är konst. Svordomen i texten är en del av den konsten.

Min älskade vän


Veni Vidi Vici

Fick mitt resultat på mitt muntliga prov i historia idag. Det blev ett VG+. A-C sa något i denna stilen;
"Det här gick jätte bra. Man märkte att du var väl påläst. Det blev ett VG, och så satte jag ett plus där också. Jag är nämligen lite försiktig med att sätta höga betyg nu i början, så att du vet det. Fortsätter du såhär så kommer det gå toppen.".

Jag som tyckte att det gick dåligt. Hade iofs kunnat gå bättre.

FF

Satt och kollade på MTV-TWO - nej jag har inget liv - och så kom 'Foo Fighters: Top 5' vilket fick mig att bli helt extatisk.
Jag bestämde mig för att klaga lite på idioterna som gör listorna på den där brittiska kanalen med alldeles för mycket reklam.

Det klart att jag var glad att de spelade Foo Fighters, jag älskar alla deras låtar så egentligen spelar det ingen roll vilka låtar de väljer att spela. Men allvarligt talat, vilken låt måste vara med på en top 5 lista med Foo? Jo, Times Like These t.ex. Men den var inte med. Allvarligt?

Detta var deras top 5 lista;
1. Learn to Fly
2. The Pretender
3. All My Life
4. Everlong
5. Best of You

Sure, det är en helt okay lista. Men jag känner att den hade varit med mer korrekt om Times Like These var med, med tanke på att den har blivit klassad som deras bästa låt.

Jag var bara tvungen att klaga lite, vilket jag nu har gjort. Nästa gång kanske jag klagar lite på deras 'Top 20 US Rockers', den listan var störd.


2001

Nu blev det helt plötsligt måndag så då kan jag inte skriva det planerade "idag kollade jag på..".
'Igår' kollade jag på 2001: A Space Odyssey. Köpte den för ett litet tag sen eftersom jag tänkte att sci-fi freak som jag är måste ju se den filmen. Sure, för att vara från 1968 så kan jag ju förstå att den var helt amazing - då. Jag måste säga att den var lite småseg. Men det är ju trots allt en film som ska väcka hjärnan lite och få en att tänka, och det lyckas den med. Sci-fi nu är något helt annat.

Jag fick faktiskt lite creepy feelings då och då när jag kollade på den. Jag kan förstå varför det är en klassiker. Jag uppskattade den faktiskt. Den vidgade mina vyer.


Brist på ljus.

Min blomma har ändrat färg p.g.a att alla fönstrerna har varit täckta med plast. Så istället för att vara grön och rosa så är den numera grön och vit (okay, lite rosa är den väl kanske).


mm kaffe.

Lördag.
Sitter och dricker kaffe och glor på Tv:n, precis som vanligt.

Bror kommer hem på tisdag. Ser fram emot det. Han kommer hem själv denna gången.


Soundtracks

Vilket är det bästa Soundtracket? Nu pratar jag givetvis om filmmusik. Ska vi prata om spelmusik Tv-seriemusik och allt som finns så kan jag sitta här ett riktigt bra tag.

Det här med filmmusik kan jag tycka är lite svårt. Det finns ju filmer som jag tycker bara har en bra låt i soundtracket. Därför ska jag nämna lite filmer som jag anser det är bäst musik i. Nu kan det hända att jag gör en ultratabbe och glömmer något soundtrack eftersom det känns som om mitt huvud kommer sprängas inom 30 sekunder.

Här har vi lite otroligt bra soundtracks! (Detta är icke i ordning)

Back to the Future Part I (Måste komma med p.g.a låten The Power of Love)
Into The Wild, Eddie Vedder
Donnie Darko, Michael Andrews (Hela soundtracket är helt fenomenalt. Power to the '80s!)
Meet Joe Black, Thomas Newton
Forrest Gump, Alan Silverstri (Jag tänker givetvis inte bara på låten Forrest Gump Suite)
Titanic, James Horner
Star Wars, John Williams (John Williams är helt otrolig. Måste tillägga lite andra filmer han har gjort soundtracket till; Jaws, E.T., Jurassic Park, Harry Potter, Indiana Jones, Superman)

Finns egentligen en massa fler filmer, men jag orkar faktiskt inte tänka mer. Vissa tänker säkert "Men hon tog ju inte med Twilight Soundtracket!" Till det kan jag bara svara; Ett av de bästa soundtracken jag har hört? Allvarligt talat? Det kan man inte riktigt kalla ett soundtrack. De har ju bara slängt ihop en massa random låtar.


Jag måste faktiskt ta med en serie i denna "lista".
Egentligen skulle man kunna ta med den p.g.a att den också finns som filmer.
The X-Files, Mark Snow (Seriens Theme-song är ju helt otroligt bra.)



Det är ju alltid något.

Satt och kollade på MTV-TWO - vilket jag gör hela tiden - och väntade på att Foo Fighters ska spela. Det är det enda jag jag vill höra. Jag kommer inte längre ihåg vad det var som fick mig att kolla på MTV-TWO och Vh1 hela tiden förut också. Nu vill jag inte se nåt annat än Foo Fighters.

Iallafall, jag satt och väntade på Foo och så kommer Death Cab For Cutie's låt Meet Me On The Equinox som är med på New Moon's officiella soundtrack. Videon har också en massa klipp ifrån filmen.


Känner mig halvdöd.

Idag börjar jag.. ehm, jag vet faktiskt inte riktigt. 12.30 kanske? Jag är inte så säker på om jag kommer gå.
Gick och la mig 12 inatt, men hade lite problem med att sova. När jag säger "lite" så menar jag; ÅH SHIT VARFÖR KUNDE JAG INTE BARA SOMNA!

Låg i fyra timmar och försökte sova. Jag måste säga att när det tar så lång tid att somna så blir man galen - iallafall jag - Jag trodde att jag skulle börja gråta. Det var liksom inte det att jag var pigg. Jag var trött, vilket gjorde saken 100 ggr värre.

Vaknade kvart i nio av att jag inte kunde sova mer. Jag mår inte så bra idag. Har ont i lederna och mår allmänt dåligt. Måste egentligen gå idag men jag vet inte om jag kommer klara av det. Jag får ta igen det med att lägga på 4 timmar på mitt nästa plugg-schema. (Visste inte att jag hade ett sånt, men okay)

Ljuva Onsdag.

Ledig. Har laddat inför True Blood hela dagen - jag har inget liv - genom att slappa och äta hamburgare.
Nu väntar jag bara på att kaffet ska koka klart och självklart på att True Blood ska börja, vilket det gör nu vid 20:00. Sen blir det True Blood igen vid 22.00.

Sen ska jag faktiskt kolla på Indiana Jones. Känns som om jag gör det hela tiden. Allt är tack vare Canal+.


Ja, men varför inte?

Mamma: Vad är det för nåt?
Jag: Potatis.
Mamma: Har du potatismos på mackan?
Jag: Yes.

Jag säger då det.

Var hemma på lunchen och kollade lite på MTV-TWO. Min mor satt brevid mig och kollade på sin facebook.

Mamma: Annie? Hur byter man sin mailadress?
Jag: På inställningar.
Mamma: Jaha...
...
Mamma: Men man måste skriva in sitt lösenord för att ändra.
Jag: Ja det klart att du måste.
Mamma: Men den kommer väl inte jag ihåg.
Jag: Du skrev ju precis in den när du loggade in!



Vet inte vad den ser ut som..?

När mamma kom hem igår så hade hon köpt en polkagrisstång till mig eftersom hon vet att jag älskar polkagrisar. Men när jag öppnade den så var den helröd. Snacka om big shocker!


Typ "klar" med bloggen.

Bloggen får se ut såhär sålänge.. Var på stan idag och kollade lite. köpte byxor oxh två filmer. Tror faktiskt att jag var inne på skivlagret i minst en halvtimme. Slutade med att jag köpte Hot Rod och 2001: A Space Odyssey.. Oh TV:n!

Fortfarande ingen header..

.. Nae jag orkar faktiskt inte fixa en ny just nu. Får se om jag gör det imon istället.
Nu ska jag iallafall se om jag kan komma in på internet via den stationära.

Håller på att ändra..

.. Sidan ska bli annorlunda, kände att det var dags. Ska göra om headern, men det får jag väl göra på den stationära sen.

Frågan är också "Hur?".

Dagens I-landsproblem.

Helt sjuk hur mycket bekvämare det är med en bärbar dator. Delvis för att jag kan sitta i vardagsrummet - min favoritplats i lägenheten - och kolla på Tv:n. Jag kan koppla datorn till suroundsystemet och lyssna på massa olika musik utan att behöva resa mig upp.
Jag kan helt enkelt sitta stilla på ett och samma ställe i timmar och ha det jag känner att jag behöver. Det är helt underbart!

Men. Det räcker inte bara med denna datorn. Jag måste också använda den stationära till och från. Där ligger problemet. Jag har ingen trådlös router, vilket betyder att jag måste dra ut internetsladden ur datorn och sätta in den i den andra och hålla på så. Visst fine, inte så jätte jobbigt egentligen, men den senaste tiden man inte kunnat göra så för att man riskerar att vara utan internet i minst en timme om man sätter in en i en annan dator, vilket jag inte vill riskera.



Underbart!

Satt och kollade på The Top 10 Biggest Tracks Right NowMTV-TWO och så säger de att det är en ny etta på listan, vilket inte jag lägger ner extra hjärnenergi på. Fortsätter lyssna på Foo Fighters och kolla upp lite ny info på datorn om en massa skit som intresserar mig.

Självklart så är den nya ettan Foo Fighters' nya låt Wheels! De var inte äns med på listan igår. POFF så hamnar de etta direkt. Det är storhet gott folk.


Det här med rubriker har jag problem med.

Jag tror jag måste skaffa en extern hårddisk. Varför? Ja, men varför inte?

 



Måste delvis ha lättare tillgång till mina bilder. Har inget på denna datorn.
Har inte tagit så många bilder på senaste tiden. Är mer inne i en skissningsperiod.


En bra start på dagen.

Detta kommer bli en bra dag! Jag satte igång MTV-TWO och vad fick jag se?
Foo Fighters nya låt Wheels som kommer komma på deras Greatest Hits album. Jag tycker det känns lite hemsk att de släpper ett greatest hits album, det känns precis som om de ska lägga ner. Det räcker med att bara tänka den tanken så får jag ont i hela kroppen.
Det finns inget band som äns kommer i närheten av Foo Fighters.

Här är den. Wheels -Foo Fighters


Imon får det bära eller brista. Jag tänker sova nu iallafall.

Nu har jag i princip pluggat hela veckan. Det känns som om jag behöver plugga mer. Jag kommer säkert misslyckas, eftersom det känns som det. Men jag vet inte hur jag ska plugga mer. När jag kollar igenom boken och alla anteckningar så kan jag det som står.

Är det så här det känns att kunna det man ska ha prov på? Jag måste säga det.. Det känns inte riktigt så tillfredställande som jag alltid trott.

Provet är iallafall muntligt, vilket är ett plus.. Tror jag.
Nej jag ska nog kolla igenom lite årtal innan jag sover faktiskt.

När jag kommer hem imon efter provet så vill jag bara kunna säga;
Veni Vidi Vici!

Plugg!

Varför sitter jag i vardagsrummet och pluggar? Nej nu går jag in i mitt rum..

Onödigt inlägg.. precis som vanligt.

Nothing

Plugg, plugg, plugg. Nu har jag pluggat tillräckligt, så nu behöver jag en paus. Ska faktiskt plugga lite till sen.

Har inget att skriva.

RSS 2.0