Dawn

Vad har hänt med mig? Jag kan inte sluta läsa! Jag började läsa Breaking Dawn i förgår - igen - och jag kunde inte sluta.. Jag läste klart en 750 sidors bok på mindre än två dagar. Det är absolut inte normalt för mig, hittills detta året har jag sammanlagt läst ca 5000 sidor, 5000 sidor på mindre än två månader!. Jag har aldrig läst så mycket innan, inte äns sammanlagt. Jag läste aldrig innan, tyckte det var något otroligt tråkigt! Om någon hade gett mig en bok på 750 sidor och sagt att jag hade max 3 dagar på mig läsa den, då hade jag dött. Det hade tagit mig minst två månader, MINST!
Men nu, nu är det nästan svårt att inte läsa. Det har blivit som att andas. Jag kan inte tänka mig att inte läsa längre, jag bara måste göra det! Det har blivit som ett nytt beroende.

Jag trodde aldrig att jag någonsin skulle kunna bli en person som älskade att läsa böcker. Jag vet att Mamma älskar att läsa och att Mormor anser att böcker är något så fantstiskt att det knappt finns ord för det. Men jag har aldrig förstått hur man kan sitta och läsa, för jag har alltid tyckt att det har varit tråkigt. Det kan ju också bero på att de gånger jag ska läsa har det varit något som jag har blivit tvingad till, och i och med det har jag valt dåliga bokval, eller så har man varit tvungen att läsa en bok som inte alls passar en själv.

Jag är en bok-människa, precis som min kära mor och min mormor. Fast det kommer dröja ett tag innan jag kommer lita på mig själv när det gäller att välja böcker, jag är ganska säker på att jag fortfarande suger på det.
Jag väljer inte böckerna, jag låter böckerna välja mig.

nog snackat om böcker!
okaay

Musik!

Varit sjuk i ett par dagar nu, vilket jag fortfarande är.. så de senaste dagarna har jag spenderat med en bok i ena handen och tv-kontrollen i den andra. Har zappat mellan MTV-TWO och VH1 hela tiden.. Så jag har blivit påmind om att det finns en jävla massa bra musik som jag inte lyssnat på på ett bra tag, sen har man ju hittat nya låtar, som är... hmm.. helt okaay :)

Massive Attack - Teardrop.. Riktigt bra låt, älskar den. Hade totalt glömt bort den. (Idiot)
Emprire of the Sun - Walking on a Dream.. En låt som jag faktiskt har börjat gilla riktigt mycket.
White Lies - To Lose My Life. hyffsat bra. Deras album har fått bra kritik, men jag måste säga, det är väldigt "engelskt" .
Biffy Clyro - Mountains. Man hör att det är Biffy Clyro, och låten är BRA.
Kings of Leon - Use Somebody. Har spenderat en massa dagar med att slå över när denna låten kom, varför? vet inte.. Men nu när jag väl har lyssnat på den så kan jag bara säga... lyssna på den!

Dissolve

Jo men visst jag hade tänkt att skriva något vettigt idag.. Hur gick det Annie? Inte så bra om jag ska vara ärlig...

Jag började fundera över om jag någonsin kommer skriva något vettigt här, om jag någonsin överhuvudtaget kommer använda denna blogg till det jag från början hade tänk använda den till.. Och det var? Ja, den var då inte till för att förmedla om mina "dagen efter" upplevelser..
Om jag ska vara ärlig så tror jag inte äns att den var tänkt till något alls.. jag ville nog bara skriva av mig lite en dag och upptäckte att jag kunde göra det här..

Jag tror inte att jag är en blogg människa, (det kliar nåt så otroligt i min näsa och det distraherar mig ifrån skrivandet lite, alltså, det är inte därför jag inte är en blogg människa, det är bara så att det kliar i min näsa just nu och det är irriterande) jag antar att jag har svårt att hitta något som motiverar mig till att skriva, och varför måste jag skriva? Precis.. Jag håller med Annie... Jag ville inte heller skriva... nu ska jag läsa en bok och sen ska jag sakta men säkert falla in i medvetslöshet!

All makt åt jäger!

RSS 2.0