Carnival of Rust

Vaknade av att jag hörde mamma prata i telefonen med mormor.. de pratade om mig..
Mamma sa någonting om att hon skulle ringa vårdcentralen så jag skulle kunna gå dit.
Vad hon håller på! Det är onödingt att gå till vårdcentralen när man vet vad som kommer hända.. de kommer typ säga att man har någon muskelinflammation och att det går över efter ett tag "hej då!"

Men därimot måste jag hålla med om att min rygg inte mår så bra just nu... kan inte stå upp för länge p.g.a att det känns som om min rygg ska svimma (hur nu det känns?).

Iallafall.. sitter här och dricker kaffe, behöver egentligen gå på toa men jag har bestämt mig för att jag inte orkar gå dit.. jo! Köpte nya Converse igår :D Kan inte förstå att mina gamla har varit så fina en gång i tiden :P

nej nu måste jag verkligen gå på toa!!!

Good Life

Nej nu är jag trött på detta! Att ständigt känna ångest över saker man har gjort, att ständigt undvika saker som är jobbiga, att ständigt leva ett instängt liv! Jag kan inte leva så här!
Som tur är så håller jag ju på att jobba med detta, och det har faktiskt blivit lite bättre och då menar jag verkligen LITE! Att prata inför folk har nästan blivit värre tycker jag, men det är nog mycket p.g.a den där jävla trycka-på-knappen incidenten..
Iallafall..
Det är nog väldigt svårt för folk att förstå vad det är jag går igenom, man tänker nog lätt "vadå, jag tycker väl också att det är obehagligt att prata inför klassen, det är väl bara att göra det" Men det är inte bara obehag jag känner.. jag tappar totalt kontollen.. Det är det jag är mest rädd för.. att prata inför folk, det finns inget så hemskt!
Jag vill bara att allt ska bli bättre nu!

Mitt mål är att jag ska kunna prata inför klassen innan jag tar studenten!(om det går.. innan detta året är slut) Det är ett måste! Visst jag kommer alltid att känna obehag med att prata inför folk, men jag vill inte få känslan av att jag kommer dö innan jag ska göra det. Detta kommer ta ett tag.. eftersom det är en massa andra saker jag måste komma över innan jag känner att jag kan klara av att prata inför klassen.

Varför är jag så beslutsam just nu? Jo idag fick jag höra från en viss lärare att "du kommer förmodligen inte kunna prata inför klassen detta året, det tror jag inte.". Det var inte menat på ett elakt sätt.. men det var bara det att det fick mig att tänka "joho lilla du.. du ska få se! MOAHAHAHAHAHAHA" 

RSS 2.0