Min födelsedag!

Nu kom man precis hem från en helt underbar utekväll med Beckman och Tommy!
Klockan är efter tolv och det betyder att det nu är Annie Jonsson's födelsedag! hon är nu faktiskt 19 år.. tror det eller ej! jag tror på det! Och jag borde ändå veta!

Även om resten av dagen är as dålig.. så är det ändå en av de bästa födelsedagarna hittills :) kanske...

Jag är nu 19..
vi hörs sen.. nu ska jag sova.. skola om ett par timmar!! :O

Avskyr söndagar

Skola imon (idag).. Prov och redovisning. Men det är ju klart att Annie är förberedd och full av kunskap.
NEEEEEJ! Jag har inte pluggat, jag har inte äns gjort klart arbetet som jag ska redovisa imon. I know nothing! NOTHING!

Jag vet inte varför jag bestämde mig för att skriva här igen.. efter all denna tystnad som jag har bidragit med. Åh, jag vet inte äns vad jag skriver.. jag yrar. Jag dör säkert vilken sekund som helst.

Så här är det, alla djur har ett begränsat antal hjärtslag under sin livstid. Vilket betyder att jag förmodligen kommer dö innan jag är 30 p.g.a all stress och allt annat som bidrar till att mitt hjärta slår mer än dubbelt så mycket än vad det behöver göra. Man skulle egentligen kunna säga att jag kanske inte äns fyller 19, vilket jag gör på torsdag (oh vad spännande, undrar om jag överlever!).

Iallafall... Jag har inget att skriva om (OCH? det har jag ju aldrig!)

Jag håller på att läsa 3 böcker för tillfället (fortfarande). Varför 3 böcker kan man fråga sig.. jo det kan vara bra att variera sitt läsande efter vilket humör man är på.. Är jag sugen på lite utav poesistuk, då väljer jag Wuthering Heights. Kanske lite äventyr och action, då väljer jag att läsa Emperor. Eller nåt mer bekant och mysigt, då väljer jag någon bok ur Twilight serien.


En utav de absolut bästa böcker jag har läst (so far).
Den ligger absolut på topp.. Vet inte varför jag älskar den, men jag gör det!

RSS 2.0