Lördag

P var här igår.. vi åkte till BK och åt, sen till City Gross och sen hem till mig och kollade på film :) riktigt kul hade vi, kommer fan drömma om den där dvärgen med jämna mellanrum xD
Vi sa igår att vi skulle ut på puben en liten stund idag.. men jag tror inte att jag vill det.. det är ju två Batman filmer på raken idag ju :P det får man ju bara inte missa..

Vaknade precis.. och hade ett otroligt sug att måla.. men tyvärr så upptäckte jag att det inte fanns nåt att måla på.. åh så frustrerande, jag som inte inte haft lust att måla på månader, och nu när jag har det så kan jag inte måla! jaja.. jag får väl åka in till stan och köpa mig ett par pannåer nån dag..
blir väl TV och läsning istället då.. fan vilken lust jag fick att läsa :O

No more VR?

Tack och lov att ryktet om Lenny Kravitz var falskt.. För att om han skulle vara den nya sångaren i Velvet Revolver så skulle det vara samma sak som om VR aldrig har funnits för min del!

Scott Weiland var min favorit i VR.. men det är väl lika bra det som hände, för nu har ju Stone Temple Pilots återförenats.

Jag anser att nu när de ska byta sångare i VR så kan de lika gärna byta namn på bandet.. ny sångare, nytt band. Det är ju inte samma band utan honom!

Skit samma.. vi får se hur det blir, ska bli spännande att se vad det blir för ny front figur..






RSS 2.0